Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Extra nieuwsbrief: Jaarverslag 2012

1 juli 2013 | OMO nieuwsbrief | 0 reactie(s) Vereniging

Het jaarverslag vormt een mooie aanleiding om te reflecteren. Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs is trots op de resultaten en legt ze graag aan anderen voor zodat we daaruit lering kunnen trekken. Daarnaast leggen we – vanzelfsprekend – verantwoording af. Het jaarverslag 2012 bevat uitgebreide informatie over de ontwikkelingen bij de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs als geheel en de inzet en resultaten op de verschillende scholen. Vanuit het uitgangspunt: samen sterker voor onze leerlingen. Ook verbeterpunten en risico’s zijn onderkend en komen in het online jaarverslag aan bod.

In deze extra nieuwsbrief informatie over het jaarverslag 2012.

NB.
Wanneer niet alle links werken kan het artikel opgevraagd worden door een mail te sturen naar communicatie@omo.nl onder vermelding van de titel van de nieuwsbrief en de naam van het onderwerp.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.