Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Nieuwe voorzitter VO-raad Paul Rosenmöller bezoekt Sint-Janslyceum

21 november 2013 | Persberichten | 0 reactie(s) Scholen | Vereniging

​Vandaag bracht Paul Rosenmöller een bezoek aan het Sint-Janslyceum in Den Bosch in het kader van kennismaking met de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs. 


foto 'Rosenmöller wordt rondgeleid door het Sint-Janslyceum'

Tijdens zijn bezoek werd Rosenmöller rondgeleid door een aantal leerlingen. Verder sprak hij met docenten, het bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs en met schoolleiders uit de regio over actuele thema’s in het voortgezet onderwijs, zoals passend onderwijs en het lerarenregister.
 
Het bezoek aan het Sint-Janslyceum past in de voorbereiding van Rosenmöller op zijn voorzitterschap van de VO-raad. Op 28 november neemt hij het stokje officieel over van de huidige voorzitter  Sjoerd Slagter. De VO-raad is de landelijke vereniging van schoolbesturen en scholen in het voortgezet onderwijs en behartigt de belangen van haar leden richting de politiek.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.