Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Elektroteam Sondervick College Nederlands kampioen

25 maart 2014 | Stanja Krath Sondervick College | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

Bij de Skills Talents-wedstrijden op het Deltion College in Zwolle is op 20 maart het elektroteam van het Sondervick College Nederlands kampioen geworden. De vakteamfinale zorgde voor het nodige spektakel. De vierdejaars vmboleerlingen Bryan der Kinderen, Dirk Holtzer en Roy Eeltink moesten het opnemen tegen andere kanjers uit Nederland. Volgens de vakjury leverden ze een topprestatie af. Na langdurig overleg kwam ze tot de conclusie dat getalenteerde vaklui zijn opgestaan en zich terecht Nederlands kampioen mogen noemen. De opdracht was zwaar, maar door een goede samenwerking sleepten ze de Nederlandse titel elektro binnen.

Bryan, Dirk en Roy hadden de finaleplaats afgedwongen tijdens een voorronde van de Skills Talents wedstrijd voor alle Brabantse scholen in Den Bosch. www.skillstalents.nl

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.