Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Cor Kremers na zevenenveertig dienstjaren met pensioen

23 september 2014 | | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Onderwijs | Scholen | Medewerkers

Begin september is Cor Kremers (72), na zevenenveertig dienstjaren aan het Peellandcollege, met pensioen gegaan. Een unieke prestatie; hij is al die jaren enthousiast zijn vak blijven uitoefenen.

Cor was een bevlogen en fanatiek docent Aardrijkskunde die er in slaagde veel leerlingen zijn liefde voor het vak aardrijkskunde bij te brengen. Dat deed hij dikwijls met allerlei verrassende acts: hij inspireerde door uitleg te geven in de vorm van een toneelspel. Hij was jarenlang sectievoorzitter, clusterleider van de mens- en maatschappijvakken, lid van de onderwijscommissie en schoolfotograag. Ook was hij actief betrokken bij de organisatie van excursies. De laatste tien jaar heeft hij Cor Kremers veel leerlingen begeleid met specifieke leerproblemen. De waardering daarvoor is groot, van de leerlingen, maar zeker ook van de ouders en van het zorgteam binnen de school.

Voor al zijn verdiensten kreeg Cor de erespeld van de Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs opgespeld door rector Monique van Roosmalen.

Zie ook http://www.ivo-deurne.nl/news.aspx?pid=5&id=10002340

 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.