Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Aannemers nieuwbouw Da Vinci College bekend

16 oktober 2014 | Persberichten | 0 reactie(s) Scholen

Aannemers nieuwbouw Da Vinci College Roosendaal bekend

Voor de nieuwbouw van het Da Vinci College in Roosendaal zijn de aannemers bekend. Bouwkundig aannemer BVR uit Roosendaal en installatie-aannemer Homij uit Eindhoven staan klaar om het ontwerp van architect Ector Hoogstad voor een moderne nieuwe school uit te voeren.

Een beeld van de boulevard met trapterrassen in het nieuwe Da Vinci College. foto Artists impressions Ector Hoogstad ArchitectenDe bouw kan naar verwachting starten op 1 november aanstaande. De oplevering van de school is voorzien in het voorjaar van 2016. Het Da Vinci College maakt deel uit van OMO scholengroep Tongerlo.

De aanbesteding heeft een tweetal maanden langer geduurd dan gepland vanwege een juridische discussie met één van de inschrijvers. Dit traject  is inmiddels met goed gevolg afgerond , zodat het bouwteam zich weer helemaal kan richten op de uitvoering van dit bijzondere nieuwbouwproject.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.