Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Voormalige locatie Zwijsen College Veghel verkocht

30 oktober 2014 | Persberichten | 0 reactie(s) Scholen

Sinds deze week is de verkoop van de voormalige locatie van het Zwijsen College aan de Burgemeester De Kuijperlaan in Veghel definitief rond. Het pand is gekocht door projectontwikkelaar Starlight BV uit Erp.

In de vergadering van het College van B&W op 21 oktober jongstleden heeft de gemeente Veghel besloten geen gebruik te maken van het voorkeursrecht tot aankoop van de locatie.

Op dit moment wordt het oude gebouw bewoond door antikrakers. De partij die het antikraakbeheer organiseert, Interim Places, zal ervoor zorgen dat het voormalige schoolgebouw op 7 november aanstaande leeg wordt opgeleverd. De huidige bewoners zijn hierover al eerder geïnformeerd.

De projectontwikkelaar onderzoekt de mogelijkheden om wooneenheden in het gebouw te vestigen en is daarover in overleg met de gemeente. Starlight BV heeft al eerder een pand in Veghel herontwikkeld. De oude Rabobank in het centrum is nu een verzamelkantoor voor verschillende bedrijven.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.