Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Klasse helden: Rene Hollemans docent Munnikenheide

31 oktober 2014 | Munnikenheide College | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

Voor het vakblad ‘Profiel’ is Rene Hollemans, docent voertuigentechniek op het Munnikenheide Colege in Etten-Leur, geïnterviewd door de KPC-groep over talentontwikkeling in het vmbo-onderwijs.

 

‘Eigenlijk verschillen leerlingen niet zoveel van docenten’

René Hollemans is techniek-docent aan het Munnikenheide College in Etten-Leur. Een aantal jaren geleden maakte Hollemans de overstap van het bedrijfsleven naar het onderwijs. Deze ervaring is voor hem erg belangrijk in zijn dagelijks werk en illustratief voor zijn kijk op talentontwikkeling. “Op een bepaald moment werd mijn werk als automonteur een herhaling van zetten. Ik wilde meer. In mijn werk begeleidde ik ook de stagiaires. Ik raakte onder de indruk van de ontwikkeling die zij doormaakten. Voor mij was dit de aanleiding om docent te worden.” Lees het hele artikel…


Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.