Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Cambreur College start 2015 gezond bij De Vennen

8 januari 2015 | Renate Siemons | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

Cambreur College start het jaar gezond bij De Vennen

Dongen, 5 januari 2015 – Een ongebruikelijke start van het schooljaar voor de medewerkers van het Cambreur College. In plaats van een algemene vergadering starten zij met een gezamenlijke sportactiviteit. Plaats van handeling is sportaccommodatie De Vennen. Dit jaar bestaat namelijk zowel het Cambreur College als De Vennen twintig jaar. Meer dan voldoende reden om dit gezamenlijk te vieren, dachten Peter Verhoof en Helga van der Weele.

Tijdens een gezamenlijke lunch in de aula van het hoofdgebouw benadrukten beiden de meerwaarde van een uitgebreide sportaccommodatie en een brede scholengemeenschap voor de Dongense bevolking. Peter Verhoof feliciteerde het Cambreur College met een cheque in de vorm van 20 lessen gegeven door instructeurs van De Vennen. Deze gaat gegarandeerd door de sectie LO goed ingezet worden en is mogelijk het begin van een bredere samenwerking.

Na de gezonde lunch vertrok het gehele gezelschap naar De Vennen voor een sessie van drie lessen naar keuze. Dit betekende een kennismaking met Xco, BBB, zumba, bootcamp en met nieuwe circuittrainingen. Maar ook het vertrouwde spinning bleek veel intensiever dan menigeen dacht. Ook waagden enkelen zich in het water met aquajoggen en aquarobics. Er werd stevig getraind onder leiding van enthousiaste instructeurs.

Ook was er een stevige wandeling uitgezet door de Dongense bergen en langs een aantal vijvers.
Na deze gezonde en intensieve start werd er druk nagepraat aan de bar. Het initiatief voor deze alternatieve opening van het nieuwe jaar werd zonder meer op prijs gesteld. Een dankjewel aan Peter Verhoof en zijn team is zeker op zijn plaats.
 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.