Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Wall of Fame Cambreur College onthuld

8 januari 2015 | Renate Siemons | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

20 oud-leerlingen die in hun studie, hun beroep of in hun sport succesvol zijn hebben inmiddels een plekje gevonden in de aula van het hoofdgebouw. In een volle zaal vol examenleerlingen hield Helga van der Weele een korte toespraak. Als leerlingen de school met een diploma verlaten zijn docenten nog steeds zeer geïnteresseerd in hun verdere weg. Zij volgen voor zover dat mogelijk is hun leerlingen en zien met trots, dat velen het ver schoppen. Zo is het idee van een Wall of Fame ontstaan. Een achttal oud-leerlingen waren bij de onthulling aanwezig. Nadine Broersen, topatlete, werd in een heuse College Tour ondervraagd door presentator Vincent van den Hoven en door leerlingen uit de zaal. Daarna onthulde zij de twintig portretten, waaronder Kelly van Zon (Paralympisch kampioen tafeltennis), Rolf Snoeren (Viktor&Rolf), Monique van der Lee (judoka) en vervolgens haar eigen foto. Deze Wall of Fame is het begin. Natuurlijk zijn wij oud-leerlingen vergeten, die hier een plekje verdienen. En in de zaal zaten vandaag talloze talenten die nog van zich laten horen. Daar zijn we zeker van.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.