Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Rijdende concertzaal de Classic Express

14 januari 2015 | Nel van Oort | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

Op een leuke kindvriendelijke manier maken we (letterlijk) van dichtbij kennis met de prachtige wereld van de klassieke muziek ván jongeren vóór jongeren. Daarin schuilt mede het succes van deze magische voorstelling. Leerlingen, met vaak weinig of geen concertervaring, genieten life van zorgvuldig geselecteerde en op de doelgroep afgestemde muziek door prijswinnaars van het Prinses Christina Concours. Het mes snijdt aan twee kanten. De muzikanten doen podiumervaring op voor een uiterst kritisch publiek en de leerlingen krijgen een onvergetelijk concert pal naast de eigen school. Tegelijkertijd leren we de instrumenten kennen en is er (veel) ruimte voor vragen. Als klap op de vuurpijl spelen leerlingen én muzikanten samen een vooraf ingestudeerd klankstuk. Dit alles in de rijdende concertzaal met een prachtige en bijzondere akoestiek. http://www.studio040.nl/nieuws/27343-klassiek-concert-in-truck-bij-antoon-schellenscollege.html

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.