Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

School aan Zet: De Nieuwste School

3 maart 2015 | Caecile van Gorp | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

De Nieuwste School in Tilburg is dit schooljaar benoemd als referentieschool van School aan Zet. Een referentieschool is een school die in staat is zichzelf continu te verbeteren, aldus School aan Zet. De Nieuwste School is volgens hen vergevorderd als lerende organisatie. 

Dit schooljaar is De Nieuwste School in Tilburg benoemd als referentieschool van School aan Zet. School aan Zet is een landelijk onderwijsprogramma dat wordt uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van OCW, de PO-raad en de VO-raad. School aan Zet versterkt scholen in hun ontwikkeling naar professionele lerende organisaties, die in staat zijn zichzelf continu te verbeteren. In het voortgezet onderwijs nemen 550 scholen deel aan het programma. Hiervan zijn 18 scholen aangewezen als referentieschool: dat zijn scholen die vergevorderd zijn in hun ontwikkeling naar lerende organisatie en die bereid zijn andere scholen een kijkje in de keuken te geven.

Meer informatie 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.