Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Werkbezoek Van Haersma Buma en Rog aan vereniging OMO

30 maart 2015 | | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Uit de media | Vereniging | Onderwijs | Scholen

CDA fractievoorzitter Sybrand Buma en onderwijswoordvoerder van het CDA Michel Rog hebben maandag 30 maart een bezoek gebracht aan OMO scholengroep De Langstraat in Waalwijk.

De ontmoeting van de CDA-top met het schoolbestuur stond in het teken van een kennismaking met de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). Met ruim 62.000 leerlingen en zo'n 7.000 personeelsleden vormt OMO een belangrijke bron van informatie en inspiratie voor de politiek.

Na een gesprek met het bestuur en met schoolleiders uit de regio over ontwikkelingen in het onderwijs kregen de CDA-prominenten een rondleiding door het gebouw van leerlingen van het Dr. Mollercollege en de Walewyc-mavo. De leerlingen vervullen een belangrijke taak binnen hun scholen; ze maken namelijk allemaal deel uit van de medezeggenschapsraad. Hier werd dan ook uitvoerig over gesproken met de heren Buma en Rog.

Het werkbezoek werd afgesloten met een lunch waar docenten van verschillende scholen uit de regio aan deelnamen. Aan bod kwamen diverse (actuele) onderwerpen zoals de professionaliteit van de docent, klassengrootte en het maatwerkdiploma.

 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.