Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Loopbaan4daagse als 'good practice' in Kader Primair

13 april 2015 | Uit de media | 0 reactie(s) Vereniging | Koers 2016 | Medewerkers

Kader Primair, vakblad voor leidinggevenden in het funderend onderwijs, besteedt in het aprilnummer aandacht aan de Loopbaan4daagse van ProMotion. 

“Scholen voor funderend onderwijs lopen vaak tegen dezelfde uitdagingen aan. De aanpak kan bijzonder zijn en voor meerdere scholen nuttig. Deze maand in 'Zo kan het ook!': Met een jaarlijkse Loopbaan4daagse daagt de Brabantse scholenvereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) haar personeelsleden uit aan de slag te gaan met hun loopbaanontwikkeling. Medewerkers kunnen dan met collega’s meelopen en workshops volgen.”

Lonneke Ploum, manager van het loopbaancentrum van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs ProMotion, licht het ontstaan en de effecten van de Loopbaan4daagse toe. Lees het hele artikel in de bijlage: Loopbaan4daagse in Kader Primair

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.