Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

"Vooral het netwerken was effectief!"

16 april 2015 | Overige berichten | 0 reactie(s) Vereniging | Koers 2016 | Medewerkers

Meesterlijke ontmoetingen zijn netwerkbijeenkomsten door en voor collega's. De bedoeling is dat je opnieuw geïnspireerd raakt in je vakgebied en dat je daarover met je collega’s kunt praten. Er wordt altijd een speciale doelgroep aangesproken, maar alle collega's - binnen en buiten de vereniging - zijn welkom; docenten en ondersteuners!

Op woensdag 25 maart bezochten collega's het Classic Park in Boxtel voor de meesterlijke ontmoeting “Je maakt 't!”. Deze ontmoeting was speciaal voor onderwijsondersteuners. Diederik Jekel, wetenschapsjournalist, opende de bijeenkomst en inspireerde iedereen met verrassende ideeën over het doen van proeven in de klas en hoe dat, door samenwerking tussen de scholen, op een goedkope manier kan. Het netwerken nam een speciale plaats in; de deelnemers hebben afspraken gemaakt om eens bij elkaar op school te kijken en van elkaar te leren. Van deze ontmoeting hebben leerlingen van Van Maerlant uit Den Bosch een film gemaakt; een mooie compilatie van deze dag:

Agenda Meesterlijke ontmoetingen in 2015

Woensdag 27 mei - Sportieve duik in de techniek - Speciaal voor docenten lo, anw, natuurkunde, scheikunde en biologie uit praktijkonderwijs, vmbo, havo en vwo, binnen en buiten de vereniging. Je kunt je hiervoor al aanmelden.

In de planning

September - over voedselschaarste en -verdeling
Oktober - over taal en recht
November - voor secretaresses en administratie

Waarover wil jij het hebben?

Heb jij een goed thema voor een Meesterlijke ontmoeting? Wil je daarover met je collega’s in gesprek? Waar ben je nieuwsgierig naar? Laat het ons weten: stuur een mail naar meesterlijkeontmoeting@omo.nl met je voorstel.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.