Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Feestelijk afscheid Pieter Hendrikse

17 april 2015 | Overige berichten | 0 reactie(s) Vereniging

Inhoudelijk en vrolijk

Pieter: "Het was een hartverwarmende, inhoudelijk krachtige en aangename middag. Dat is dus echt OMO: een stevige inhoudelijke bijdrage van Gert Biesta, vrolijke en persoonlijke noten vanuit de organisatie en daarna een receptie met biertjes en muziek. Want we zijn natuurlijk wel in Brabant.” 

Prof. dr. Gert Biesta leidde de middag in met een presentatie over 'Het prachtige risico van onderwijs'. Hein van Asseldonk, vicevoorzitter van de VO-raad, Wim de Kok, vicevoorzitter van de raad van toezicht, en Eugene Bernard, voorzitter van de raad van bestuur, spraken allen hartelijke woorden. Leerlingen van Roncalli Scholengemeenschap uit Bergen op Zoom, leerlingen van het Van Maerlantlyceum uit Eindhoven en de rectoren lieten prachtige optredens zien. Pieter zelf sloot het programma af met een beschouwing op zijn loopbaan en dankwoorden voor iedereen die daaraan heeft bijgedragen. 

 
  

Presentatie 'Het prachtige risico van onderwijs', Gert Biesta 
Interview met Pieter in Verus, Vereniging voor Christelijk onderwijs
Zes statements voor de toekomst van Pieter Hendrikse

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.