Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Radboud Universiteit organiseert DOT-symposium op 4 juni

11 mei 2015 | Uit de media | 0 reactie(s) Onderwijs | Medewerkers

Op 4 juni 2015 vindt op de Radboud Universiteit in Nijmegen een (kosteloos) symposium plaats over Docenten Ontwikkel Teams: DOTS. Geïnteresseerden kunnen onder andere interviews met DOT-onderzoekers bijwonen en speeddaten met DOT-deelnemers. De dag brengt niet alleen inspiratie en kennis over wat deelnemen aan een DOT een docent en een school oplevert, maar heeft ook een feestelijk tintje door verrassende optredens. Inschrijven voor dit symposium kan tot 22 mei a.s. Voor meer informatie en inschrijven zie:

http://www.ru.nl/docentenacademie/professionele/docentendagen/dot-symposium/ 

 

Wat is een DOT?

Een DOT is een vorm van professionele ontwikkeling voor docenten in het VO waarbij docenten onder aansturing van een projectleider gezamenlijk aan de slag gaan met een gedeeld vraagstuk uit de onderwijspraktijk of het ontwerpen van lesmateriaal. Het proces dat docenten doorlopen is hierbij minstens zo belangrijk als het eindproduct. 

 

De Radboud Docenten Academie biedt op dit moment 12 DOTS aan in verschillende schoolvakken waarvoor docenten zich kunnen inschrijven. Het tarief is scherp: 350 euro voor 10 bijeenkomsten van 4 uur. Inschrijven voor een DOT kan tot 30 juni a.s.

Lees hier meer over DOTS.  

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.