Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Leerlingen Norbertuscollege in de prijzen bij ICYS-conferentie Turkije

11 mei 2015 | | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen | Leerlingen

 

Fabio Kerstens en Koen de Vos, twee leerlingen uit vwo-6 van het Norbertuscollege, zijn wederom in de prijzen gevallen. Bij de jaarlijkse International Conference of Young Scientists (ICYS) in Izmir, Turkije, hebben zij een tweede en een eerste prijs gewonnen in de categorie ‘Computer Science and Engineering’. De eerste prijs is voor de poster die zij gemaakt hebben. De tweede prijs, een zilveren medaille, is voor de presentatie van hun profielwerkstuk.

Hun bèta profielwerkstuk won eerder de derde prijs bij de profielwerkstukprijs van de Rijksuniversiteit Groningen. Zie ook http://www.omo.nl/actueel/cDU230-n1283_Norbertus-leerlingen-vallen-in-de-prijzen.aspx

 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.