Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

PERSBERICHT Gemeente Helmond in gesprek met OMO over nieuwbouw Dr.-Knippenbergcollege

26 juni 2015 | Persberichten | 0 reactie(s) Vereniging

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) is in gesprek met de gemeente Helmond over nieuwbouw voor het Dr.-Knippenbergcollege. De gesprekken gaan over een mogelijke locatie. Het terrein van sportpark De Braak is een van de potentiële locaties.

De nieuwbouw moet de school aan de Nachtegaallaan, inmiddels 49 jaar oud, gaan vervangen. Aangezien het Dr.-Knippenbergcollege een sportprofiel heeft, is het streven om ook een nieuwe sportaccommodatie neer te zetten.

De gesprekken hebben een oriënterend karakter. Er is nog geen tijdpad aan verbonden. De gesprekken sluiten aan bij de ambities van de gemeente Helmond om sportparken opener en toegankelijker te maken, zodat meer Helmonders gebruik gaan maken van de mogelijkheden om er te sporten of te bewegen. De gemeente is dan ook blij met de gesprekken over dit initiatief. Gebruikers, omwonenden en andere belanghebbenden worden geïnformeerd zodra er meer bekend is. 

 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.