Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Havo-leerling behaalt examen Cambridge Proficiency

25 augustus 2015 | Renate Siemons | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

 

Bij Yari van der Horst mogen er twee vlaggen wapperen: hij heeft in juli zijn havo-diploma behaald en aan het begin van de vakantie kreeg hij te horen, dat hij eveneens geslaagd is voor het Cambridge Proficiency Exam. En dat is een fantastische prestatie.

Vorig jaar is het Cambreur College gestart met een extra Cambridgecursus voor de leerlingen die goed in Engels zijn. Zij worden opgeleid voor het Cambridge Advanced Exam. Docent Sanders meende echter, dat Yari in staat moest worden geacht om het hogere niveau aan te kunnen. En hij bleek gelijk te hebben.

Yari is gestart op het tweetalig vwo, heeft veel belangstelling voor Engels en voor geschiedenis, maar veel minder voor wiskunde en heeft daarom voor de havo-weg gekozen.

Yari is hiermee de eerste Cambreurleerling die een Proficiency-examen heeft behaald. Een primeur dus, waarmee het Cambreur hem van harte feliciteert.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.