Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Brabants Dagblad zoekt 'helden van het onderwijs'

8 september 2015 | Uit de media | 0 reactie(s) Onderwijs | Scholen | Medewerkers

Goede mensen in het onderwijs maken het verschil. Zij zorgen dat kinderen het naar hun zin hebben en het beste uit zichzelf kunnen halen. De kanjers van het onderwijs kunnen bijzondere leerkrachten zijn, aardige conciërges, een gepassioneerde docent Latijn of de onmisbare luizenmoeder of vriendelijke voorleesvader. Het Brabants Dagblad is op zoek naar deze Helden van het Onderwijs.

Dus: leerlingen, ouders, leerkrachten en andere betrokkenen, laat de krant weten wie je held is in het basisonderwijs of middelbaar onderwijs. En geef een korte motivatie voor deze keuze. Vermeld ook naam, school en functie van je held. 

Stuur de nominatie met je naam, leeftijd en woonplaats en eventuele functie naar oproep@bd.nl. Zes weken lang maakt het Brabants Dagblad een selectie uit de nominaties en zet de Helden van het Onderwijs in de krant en op de website.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.