Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Promoveren op een Brabants thema

23 september 2015 | Jos Swanenberg | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

Tilburg University kent twee bijzondere leerstoelen op het gebied van cultuur in Noord-Brabant, 'Cultuur in Brabant' van historicus Arnoud-Jan Bijsterveld en 'Diversiteit in taal en cultuur' van neerlandicus Jos Swanenberg. U kunt een voorstel voor promotie-onderzoek dat gaat over cultuur, taal of geschiedenis in Noord-Brabant.
Er is een format voor onderzoeksvoorstellen beschikbaar. U kunt daarvoor en voor aanvullende informatie contact opnemen met a.j.a.bijsterveld@uvt.nl of a.p.c.swanenberg@uvt.nl. Zij kunnen ook ondersteuning bieden bij het werven van een beurs of subsidie.

Oud-leraren Jean van Stratum en Ton Kox promoveerden op een proefschrift over resp. de demografische, sociaal-economische geschiedenis van Geldrop en de onderwijsstrategie van de fraters van Tilburg. Momenteel doet Sandra Wagemakers onderzoek naar uitingen van regionale identiteit in Brabant.

 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.