Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Koers 2023 OMO: 'Ontwikkelen doe je samen'.

7 oktober 2015 | Overige berichten | 0 reactie(s) Vereniging | Koers 2016 | Onderwijs

Koers 2016, het visiedocument van vereniging OMO, is in de afgelopen jaren een waardevol ‘kompas’ gebleken. Op korte termijn gaan we aan de slag met de opvolger, Koers 2023. Onder het motto: ‘Ontwikkelen doe je samen’ wordt binnen de vereniging een brede dialoog opgestart waarbij alle collega’s input kunnen leveren over wat ons nu en in de toekomst bezig houdt.

Vanaf najaar 2015 tot najaar 2016 gaan we in gesprek met collega’s, leerlingen, ouders en partners. Tussentijds verzamelen en verwerken we alle input net zolang tot het gewenste resultaat is bereikt. Het streven is om in het najaar van 2016 een definitieve versie van het nieuwe koersdocument vast te stellen. Voor vragen over de totstandkoming van Koers 2023 kun je terecht bij Marga van der Zanden, Karin Monnink of Jos Hulsker van Bureau OMO, of een mail sturen naar koers2023@omo.nl.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.