Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Op de hoogte blijven?

8 januari 2016 | Overige berichten | 0 reactie(s) Medewerkers

Collega’s plaatsen regelmatig artikelen op deze website. Over projecten op de scholen, over hun passie voor het onderwijs of wanneer ze hun mening over een bepaald onderwerp willen delen. Ook door het bestuur of vanuit het bureau en ProMotion worden actuele zaken gedeeld.

Vanuit de nieuwsbrief, die collega’s ontvangen, wordt naar deze artikelen verwezen. Maar niet alle artikelen kunnen in de nieuwsbrief opgenomen worden. De kans is groot dat je daardoor informatie mist. Wanneer je je e-mailadres invoert en een vinkje plaatst bij ‘Nieuwe actuele artikelen’ hier rechts op de pagina, ontvang je een bericht in je mailbox als er een nieuw artikel is geplaatst. Je kunt hier ook aangeven of je een bericht wilt ontvangen bij een reactie op een bepaald artikel.

Filteren

Ben je op zoek naar een bepaald thema of type bericht uit een bepaald jaar? Verfijn dan het aanbod door links op de pagina je keuzes aan te klikken. Je ziet dan de artikelen die bij je keuze horen.

 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.