Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Scholengroep Het Plein hijst twee vlaggen

18 januari 2016 | Maaike van der Graaf | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

In aanwezigheid van wethouder Jeugd, Onderwijs, Verkeer en vervoer van de gemeente Eindhoven mevrouw Jannie Visscher, voorzitter van de raad van bestuur van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs Eugène Bernard en rector van Scholengroep Het Plein mevrouw Corinne Sebregts werden de buurtbewoners, bouwpartijen, medewerkers en bouwvakkers feestelijk ontvangen en onder het genot van warme chocolademelk met slagroom toegesproken in het nieuwe onderkomen van Aloysius De Roosten aan de Saenredamstraat.

Na afloop werden de genodigden rondgeleid door deze nieuwbouw en het gerenoveerde monumentale schoolgebouw van Vakcollege Eindhoven aan de Geert Grootestraat, allebei gelegen in Eindhoven. Beide scholen zullen met ingang van het nieuwe schooljaar hun nieuwe en gerenoveerde schoolgebouw betrekken.

Zie ook het filmpje Pannenbier voor Scholengroep Het Plein


Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.