Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Opgefrist logo voor (jarig) OMO

25 januari 2016 | Overige berichten | 0 reactie(s) Vereniging

De vereniging viert dit jaar haar 100-jarig bestaan. Op verschillende momenten en manieren staan we in 2016 en 2017 stil bij dit bijzondere eeuwfeest. Binnenkort is op deze site over de vieringen rondom 100 jaar OMO meer informatie te vinden.

Om zowel online als offline aan dit jubileum uiting te kunnen geven, is een aangepast logo ontwikkeld:
 

Hiermee wordt direct verwezen naar het 100-jarig bestaan van de vereniging. Het nieuwe logo is daarmee het officiële beeldmerk voor het jubileumjaar.

Opfrisbeurt

Het ‘oude’ logo was aan vervanging toe, voornamelijk vanwege het feit dat dit logo oorspronkelijk alleen bedoeld was voor printuitingen. Tegelijk met de ontwikkeling van het jubileumlogo heeft daarom het oude logo een opfrisbeurt gekregen.

Door de verandering in de kleurstelling en een aanpassing in het beeldmerk kan het nieuwe logo voor alle mogelijke print- en onlinedoelen gebruikt worden. Het aangepaste logo zal in fasen de oude variant vervangen en komt na afloop van het jubileumjaar in de plaats van het jubileumlogo.

Heb je vragen over het gebruik van de logo’s? Stuur dan een mail naar communicatie@omo.nl

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.