Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Grote vreugde bij de leerlingen van het Lagerhuis

11 maart 2016 | Renate Siemons | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

In de vroege ochtend van 10 maart vertrok het Lagerhuisteam met de trein naar Duiven om daar de 8ste finale van Op Weg Naar Het Lagerhuis te spelen. Na een goede teambuilding in bus en trein kwamen de leerlingen en hun begeleiders aan op locatie. Hun tegenstander: Het Amsterdams Lyceum. Na de uitslag van twee andere teams te hebben bijgewoond begonnen de zenuwen op te lopen. We ontvingen de stellingen en bereidden in de korte tijd alles voor. Toen kon het debatteren beginnen. Het vaste rollendebat was meteen in volle gang. Beide teams kwamen met sterke argumenten en het niveau lag zeer hoog. Daarna volgde het 1-op-1 debat waarin Jaap de Leeuw, net als bij de voorrondes, zijn sterkste kant liet zien. Na een verwarrend begin van het 360 graden debat kwam het team sterk terug en wist het de jury danig te imponeren. Bij de uitslag werd het debat gezien als “Finaleniveau” en “Perfect voor op TV.” Met de ongelofelijke score van 7-0 wist het Cambreur de winst binnen te halen. Dit werd dan ook uitgebreid gevierd met een gezamenlijk diner.

Met veel hoop en enthousiasme gaat het team de kwartfinales in. Het Cambreur heeft weer laten zien wat het in huis heeft en is een stapje dichterbij om Nederlands beste debatteam te worden!

Dana Bezemer

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.