Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Samenvatting input bijeenkomsten Koers 2023

21 maart 2016 | OMO nieuwsbrief | 0 reactie(s) Overige berichten | Vereniging | Koers 2023

Onder het motto ‘Ontwikkelen doe je samen’ is vereniging OMO een proces gestart om te komen tot een nieuw strategisch beleidsdocument: Koers 2023. Tussen november 2015 en februari 2016 is het bestuur van de vereniging in gesprek gegaan met diverse betrokkenen binnen de vereniging over de ontwikkeling van de leerling, de docent, de school en de vereniging. Dit leidde tot boeiende open discussies en stevige debatten.

Hoe verder?
De input wordt gebruikt als bron om de contouren voor Koers 2023 te schetsen. Deze contouren worden vervolgens weer gedeeld en besproken met betrokkenen binnen de vereniging en met belanghebbenden buiten de vereniging. Zo worden relaties in het primair onderwijs, het vervolgonderwijs, de wetenschap en het bedrijfsleven betrokken bij de verdere verfijning van het koersdocument. In het najaar van 2016 wordt de definitieve versie van het nieuwe koersdocument vastgesteld.

Samenvatting  

Bij Koers 2023 vind je een samenvatting van de input die is opgehaald bij leerlingen, ouders, docenten, de GMR, onderwijsondersteunend personeel, rectoren en directieleden, middenmanagement en de raad van toezicht: 'Samenvatting input bijeenkomsten Koers 2023'.

 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.