Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Nieuwsbrief OMO2 mei

17 mei 2016 | Paul Verzellenberg | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

OMO2 Nieuwsbrief mei 2016

Beste collega’s,

Voor jullie ligt de derde nieuwsbrief van OMO2. Gevuld met het laatste nieuws én vooruitblik van onze plannen voor jullie komend schooljaar. Houd de vooraankondiging in de gaten!

Inhoud

  • Dagtocht donderdag 2 juni Den Haag; In gesprek met Tweede Kamerlid Paul van Meenen (D’66) met onderwijs in zijn portefeuille en informeel netwerken met elkaar
  • Training Verandermanagement en Remco Claassen dik tevreden afgesloten
  • Vooraankondiging; grote bijeenkomst 13 oktober 2016 en inschrijven trainingen OMO2 vanaf september

Dagtocht donderdag 2 juni Den Haag

In gesprek met Tweede Kamerlid Paul van Meenen (D’66) met onderwijs in zijn portefeuille en informeel netwerken met elkaar

Aantal deelnemers: maximaal 40

Als laatste OMO2-dag van dit schooljaar wordt gezorgd voor een mooie mix van kwalitatieve inhoud en kwantitatieve ontspanning om er met elkaar op informele wijze een waardevolle dag van te maken.

Vanaf 09.00 uur vertrekken we per luxe touringcar vanaf het OMO-bureau naar Den Haag, het politieke hart van Nederland.

We brengen een bezoek aan de Eerste en Tweede Kamer en indien mogelijk bezoeken we ook de Ridderzaal. Daarna volgt een korte rondleiding over het Binnenhof.

In Den Haag zal Paul van Meenen onze gastspreker zijn.

Paul van Meenen (1956) is sinds 20 september 2012 lid van de Tweede Kamer voor D66. Hij is onderwijswoordvoerder van zijn fractie en houdt zich ook bezig met wetenschapsbeleid en de werkwijze van de Kamer. Verder is hij bestuursvoorzitter geweest van een groep van tien scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Den Haag.

Hier ligt een kans om met hem in gesprek te gaan over onderwijs in de breedste zin van het woord.

Na het ochtendprogramma lunchen we in bruisend Den Haag en nog genieten van een stadswandeling.

Om 16.00u zullen we beginnen aan de terugreis waarbij we verwachten uiterlijk 18.00u weer in Tilburg te zullen arriveren.

Wil je netwerken, ontspannen en samen met ons er een leuke dag van maken in Den Haag? We zien je graag op donderdag 2 juni 2016, dus schrijf je snel in!

Inschrijven dagtocht Den Haag

Training Verandermanagement en 3 ½ daagse Remco Claassen dik tevreden afgesloten

Nu de laatste trainingen die OMO2 heeft georganiseerd zijn afgesloten kijken we met trots terug. Met een 8+ voor de training Verandermanagement en een 9 voor de training Essentie van leiderschap weten we dat op de goede weg zijn om jullie kwalitatief goede trainingen aan te kunnen bieden.

Het was mooi om te zien hoe enthousiasme, openheid en de drive om van elkaar te leren de boventoon voerden bij collega’s tijdens deze bijeenkomsten. Trainers Cor van Geffen (verandermanagement) en Remco Claassen (essentie van leiderschap) waren zeer te spreken over de passie die onderwijsmensen hebben voor hun vak en komen graag nog een keer terug!

Deelnemers Verandermanagement met certificaat 

Deelnemers Essentie van leiderschap

Vooraankondiging; grote bijeenkomst 13 oktober 2016 en inschrijven trainingen OMO2 vanaf september

Als werkgroep zijn we al begonnen met het organiseren van de volgende grote bijeenkomst van OMO2 op 13 oktober. Deze begint vaste vormen aan te nemen dus houdt de vooraankondiging in de gaten!

Ook komend schooljaar willen we weer een aantal trainingen verzorgen voor jullie, medio september start de inschrijving, bijtijds zullen we jullie uitgebreid informeren.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.