Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Pleinschool Helder 1ste prijs The Big Challenge

24 mei 2016 | Wieteke van Don | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

Op dinsdag 19 april 2016 heeft een groot aantal leerlingen van Pleinschool Helder meegedaan aan 'The Big Challenge', een online Engelse wedstrijd waarbij vragen beantwoord moesten worden op het gebied van spelling, grammatica, uitspraak en kennis van land en volk. Hiervoor is tijdens de lessen goed geoefend en vol goede moed gingen de leerlingen op 19 april dan ook aan de slag.

Na afloop gaven sommige leerlingen aan het erg makkelijk te hebben gevonden, anderen vonden er toch wel wat lastige vragen tussen zitten. En toen was het wachten op de uitslag. Deze volgde afgelopen week. 

Trots zijn we op onze twee leerlingen uit de eerste klas die de TOP HONOURS hebben verdiend, zoals dat zo mooi in het Engels heet. Dit zijn Eline van Gerwen en Sem Schaap. Zij hebben de eerste prijs gewonnen, zowel op schoolniveau, regionaal niveau als nationaal niveau.

De leerlingen hebben flink wat prijzen in de wacht gesleept en waren helemaal overdonderd door dit geweldige nieuws.
Ook de overige leerlingen hebben goede resultaten neergezet en zijn beloond met een oorkonde en poster van New York of Londen en diverse andere prijzen. Pleinschool Helder scoort hiermee ver boven het landelijk gemiddelde.

Wij zijn trots op de geweldige prestaties die de leerlingen hebben neergezet en willen alle leerlingen nogmaals feliciteren met hun prijs!!
Meer informatie over de wedstrijd is te vinden via de website van The Big Challenge: www.thebigchallenge.com

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.