Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Directeuren netwerk OMO (DNO) actief in nieuwe samenstelling

13 september 2016 | Overige berichten | 0 reactie(s) Vereniging | Medewerkers

Tijdens het schooljaar 2015-2016 heeft een stille wisseling van de wacht bij het DNO (directeurennetwerk OMO) plaatsgevonden. Na het vertrek van Peter Tijs en Robert Wijmans hebben Dirk van de Weijer (conrector Van Maerlantlyceum) en Barbara Sol (conrector/plv. rector Zwijsen College) het stokje overgenomen. Samen organiseren zij drie keer per jaar inspirerende en leerzame netwerkbijeenkomsten voor de conrectoren en directeuren van OMO.

'Graag willen we collega's met elkaar in contact brengen, het is verhelderend en inspirerend om met een collega over hetzelfde thema te kunnen spreken waar je zelf mee bezig bent en soms ook mee worstelt. Ook verlaag je de drempel om een keer de telefoon te pakken om samen te werken als je elkaar al een keer eerder in een informelere setting gesproken hebt. Inspirerende sprekers zijn interessant voor iedereen, vandaar dat we ook de samenwerking met OMO2 intensiveren,' aldus de organisatoren.

De data voor het schooljaar 2016-2017 zijn ook bekend: 13 oktober 2016, 12 januari 2017 en 6 april 2017. Save the date!

  

Contact opnemen?

Dirk van de Weijer   d.vandeweijer@vanmaerlantlyceum.nl
Barbara Sol             bsol@zwijsencollege.nl

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.