Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Theresia viert 18e lustrum in vernieuwd gebouw

28 september 2016 | Saskia Boertien-Raterink | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

Ook het vernieuwde gebouw zal dan officieel geopend worden. De festiviteiten worden afgesloten met een reünie voor oud-leerlingen en (oud-)personeel.

Het hele vorige schooljaar is er hard gewerkt om dit schooljaar te kunnen starten in de vernieuwde school. Die doelstelling is behaald en begin september konden de leerlingen er dan ook feestelijk worden ontvangen en kregen ze voor het eerst les in de vergrote en gemoderniseerde lokalen. Op vrijdag 7 oktober vindt de officiële opening plaats, tegen die tijd zijn ook de nieuwe overblijfruimte en gymnastiekaccommodatie klaar om in gebruik te worden genomen.

Lustrumweek en reünie

Het 18e lustrum gaat uitgebreid gevierd worden. Een feestavond in 013, een bezoek aan de Efteling, een sportdag en een cultuur- en bewustwordingsdag met als thema Afrika staan op het programma.  

De week wordt op zaterdag 8 oktober afgesloten met een reünie. Oud-leerlingen en oud-personeel zijn dan van 14.00 uur tot 17.30 uur van harte welkom om bij te praten met oud-klasgenoten en oud-docenten en kunnen hun oude school in een ‘nieuwe jas’ bewonderen.

Meer informatie over de reünie en inschrijven via www.theresialyceum.nl/.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.