Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Serious walking

6 december 2016 | Marya Hubers | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

Donderdag 22 december lopen 7 leerlingen en 7 medewerkers van de Bossche Vakschool van ’s-Hertogenbosch naar Breda, een afstand van bijna 50 kilometer! Zij starten om 04.00 uur en hopen dan 12 uur later bij het glazen huis op de Grote Markt in Breda de cheque aan te bieden met daarop vermeld het resultaat van deze sponsorloop en de diverse acties die de leerlingen in de afgelopen weken op touw hebben gezet. Met deze sponsorloop ondersteunen deze leerlingen en medewerkers de actie van Serious Request 3FM en het Rode Kruis; het tegengaan van kindersterfte als gevolg van longontsteking.  

Op dit moment is het streefbedrag van € 750,00 al behaald en daarmee leggen we de lat natuurlijk nu nog wat hoger. Wij hopen het bedrag in de komende weken over de € 1.000,00 te krijgen! Helpt u ons hiermee?  

Via de actiepagina https://kominactie.3fm.nl/actie/sponsorloop-bossche-vakschool kan er nog steeds gedoneerd worden!  

Het Hanze College in Oosterhout zorgt tijdens deze sponsorloop voor de lopers en hun begeleiders voor een lunch en zij zorgen voor de bezemwagen. OMO-scholen weten elkaar te vinden!

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.