Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Nieuwjaarsconcert Theresialyceum

10 januari 2017 | Saskia Boertien-Raterink | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

Ook dit jaar tonen leerlingen van de school hun muzikale talenten in een gevarieerd programma. Ze worden daarbij begeleid door gastorkest Sinfonietta uit Breda. Alle geïnteresseerden zijn welkom, er wordt op koffie maar vooral op muziek getrakteerd.

Het belooft weer een afwisselende én muzikaal hoogstaande ochtend te worden. Ons schoolorkest zal samen met gastorkest Sinfonietta stukken van Dvorak en Mozart spelen met leerlingen – de zussen Jade, Safiere en Linde Kuijpers – als solisten op respectievelijk dwarsfluit, viool en harp. Het schoolorkest speelt delen van het Dierencarnaval van Saint-Saëns en muziek van Bruno Mars. Het Theresiakoor zingt onder andere een lied van Dolly Parton.

Om het nieuwe jaar harmonisch te beginnen biedt de cultuurprofielschool tijdens het nieuwjaarsconcert aan jonge getalenteerde leerlingen de mogelijkheid om zich te presenteren aan een groot publiek.  Het nieuwjaarsconcert is al jaren een vaste traditie op het Theresialyceum en het evenement wordt iedere jaar weer drukker bezocht vanwege de geweldige sfeer, de brede programmering en de hoge kwaliteit.

Het concert vindt plaats op zondag 22 januari 2017 van 11.00 tot 12.30 uur in de hal van het Theresialcyeum. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.