Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Frans Claassens benoemd tot rector van Odulphuslyceum in Tilburg

18 januari 2017 | Persberichten | 0 reactie(s) Vereniging | Scholen | Medewerkers

 

Het bestuur van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) heeft Frans Claassens (62) benoemd tot rector van het Odulphuslyceum in Tilburg. De benoeming volgt op gesprekken met vertegenwoordigers van het managementteam, medewerkers, medezeggenschapsraad en raad van advies van de school. Frans Claassens volgt per 8 mei 2017 Delianne Hoekstra op die de school verlaat vanwege haar pensionering.

Het Odulphuslyceum en het bestuur van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs zijn verheugd met deze benoeming. Vanochtend zijn de collega’s geïnformeerd van zowel het Odulphuslyceum als het Rythovius College in Eersel, waar Frans Claassens sinds 2011 rector is. Claassens, ooit begonnen als docent economie op het Pauluslyceum in Tilburg, was eerder rector van het Merletcollege in Cuijk, Grave en Mil (2008-2011) en het Rodenborch-College in Rosmalen (1991-2000). Ook werkte hij als directeur in de zorgsector (2000-2008). Claassens is bestuurslid van Stichting Techniekportaal De Kempen en voorzitter van het directieoverleg van de scholen in de Kempen. Verder is hij voorzitter van het regionale arbeidsmarktoverleg van de OMO-scholen in Eindhoven en de Kempen.

Frans Claassens is gehuwd, vader van drie kinderen en woont in Rosmalen.

 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.