Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Predicaat ‘Excellente School’ voor Gymnasium Beekvliet, ’t R@velijn en Merletcollege Mill

23 januari 2017 | Uit de media | 0 reactie(s) Scholen

Gymnasium Beekvliet, ’t R@velijn en Merletcollege Mill hebben vandaag het predicaat ‘Excellente School’ ontvangen!

 

Staatssecretaris Sander Dekker reikt aan 54 nieuwe scholen het predicaat ‘Excellente School’ uit. Daarmee komt het totaal aantal excellente scholen op 184. Een excellente school is een school die op de een of andere manier uitblinkt. Dat kan bijvoorbeeld zijn doordat het onderwijs goed aansluit bij de situatie in de buurt, of omdat het onderwijs goed wordt aangepast aan de behoeften en talenten van een leerling, of omdat docenten op een zeer inspirerende manier lesgeven. De school ziet het als een uitdaging om haar onderwijs voortdurend tegen het licht te houden en verder te ontwikkelen. Daarmee levert ze een bijdrage aan de verbetering van het onderwijs. In elk geval is de onderwijskwaliteit op een excellente school altijd dik in orde.

Een onafhankelijke jury, onder leiding van Jet de Ranitz, beoordeelt of een school de erkenning verdient. Het predicaat is drie jaar geldig. Met een vlag, een bordje én de titel kunnen de scholen laten zien dat ze uitblinken. Meer informatie over het traject Excellente Scholen vindt u op.
(Bron: www.rijksoverheid.nl)

Kijk ook op:
http://beekvliet.mwp.nl/
http://www.sgboz.nl/Ravelijn/home.aspx
http://www.merletcollege.nl/mill/

Meer informatie?
https://www.excellentescholen.nl/

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.