Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

OMO2; Nieuwe mogelijkheden tot deelname

23 januari 2017 | Paul Verzellenberg | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

Met deze nieuwsupdate brengt OMO2 je direct op de hoogte wat je hebt gemist en wat je mooi kan meepikken in de 2e helft van dit schooljaar. Doe er je voordeel mee!

Studiebijeenkomst “verzilveren van divers talent en teams in je organisatie”

Donderdag 16 maart 12:00- 17:00 uur        
Verkade fabriek Den Bosch
Inschrijven: Aanmelden voor donderdag 16 maart 2017

Deze middag staat in het teken van succesvolle diversiteitsontwikkeling in teams en organisaties. Dus: hoe maak je als man, vrouw of Olympisch Kampioen écht het verschil waardoor je daar komt of juist niet? Wat betekent dit voor succesvolle ontwikkeling van diverse teams en een diverse organisatie bij jullie op school; in de directiekamer en in jullie schoolteams?

Presentatie en workshops zijn in handen van Karin Raes en Kirsten van der Kolk

Karin Raes is expert op het gebied van leiderschap-, talent-, diversiteits- en organisatieontwikkeling; in organisaties en in topsport. Ze begeleidt directies, (management)teams, talenten en topsporters bij de ontwikkeling van ‘diverse’ teams en organisaties. In 2010 deed ze daarvoor onderzoek onder 130 vrouwen en mannen aan de top en in de subtop en onder Olympisch Kampioenen. Over de bevindingen schreef ze het boek 'Op karakter naar de top!’

Met haar bedrijf werkt ze voor tal van (internationale) bedrijven en organisaties en in de topsport. Voor meer informatie, zie www.raes-leiderschap.nl

Kirsten van der Kolk is Olympisch Kampioen roeien in de lichte dubbeltwee en sinds 2013 bondscoach vrouwen bij de Roeibond. Ze geeft lezingen en workshops over onderwerpen als Topsport en moederschap, talentontwikkeling, samenwerken en optimaal presteren. Voor meer informatie, zie www.kirstenvanderkolk.nl

-------------------------------------------------------------------------------------

Intervisie; spiegelen met collega’s van andere OMO-scholen o.l.v. Sandra Verbruggen

We merken tijdens bijeenkomsten dat collega’s het als prettig ervaren om ervaringen uit te wisselen, te zien dat we dezelfde uitdagingen hebben en met dezelfde dilemma’s te maken krijgen.

OMO2 geeft jou de mogelijkheid om met collega’s uit dezelfde organisatie laag deel te nemen in een intervisie groep. Laagdrempelig, met veel eigen inbreng en ruimte. Samen bepaal je de data, frequentie en plaats.

Sandra Verbruggen zal deze groep(en) begeleiden. Zij heeft ruime ervaring met intervisie trajecten, schuwt de spiegel voorhouden niet en brengt je naar een hoger plan.

Groepen bestaan uit maximaal 7 personen. Na inschrijven leggen we z.s.m. we contact voor de eerste bijeenkomst. Doel is starten eind februari.

Inschrijven: Intervisie OMO2

"Samen met collega's reflecteren op het eigen beroepsmatig handelen. De vragen van de deelnemers staan centraal.“

Meer over Sandra? http://www.verbruggenonderwijsconsultancy.nl/

-------------------------------------------------------------------------------

Training Financieel management afgerond

Deelnemers aan de training geven een cijfer 8 voor de inhoud. Complimenten als “enorme veel kennis en kwaliteit en “een luxe-gebakje van OMO2” doen ons goed!

Training Verandermanagement gestart

Donderdag 19 januari zijn twaalf deelnemers gestart met de deze training, een leuke club mensen die onder deskundige leiding van Cor van Geffen enthousiast aan de slag zijn gegaan. Goed om te zien dat deze collega’s er zin in hebben.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.