Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Onthulling eeuwbeeld Dr. Mollercollege

13 april 2017 | Monique Nieuwkoop | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

 

 

Bij het betrekken van het nieuwe gebouw in augustus 2014 is afgesproken dat de school een aansprekend kunstwerk aan zou schaffen. Oud-docent Ad Verhagen heeft het hele proces begeleidt. Mede dankzij steun van de familie Mommers, het Mondriaanfonds, de Rabobank en de gemeente is de aankoop tot stand gekomen. De internationaal vermaarde beeldhouwer Guido Geelen is bereid gevonden hiervoor een beeld te maken. 

In nauwe samenwerking met de sectie beeldende vorming hebben zowel collega’s als leerlingen het proces van de totstandkoming van het beeld gevolgd en daar hun eigen creativiteit op los gelaten. Dat heeft geresulteerd in bijzondere werken van de leerlingen die een dialoog zijn aangegaan met het beeld van Guido Geelen. Resultaten daarvan zijn dinsdag ook te bewonderen geweest. Leerlingen van de musicalklas lieten het publiek alvast proeven aan de musical ‘We will rock you’ die op 15 juni opgevoerd zal worden in De Leest.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.