Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Fleur Cerini benoemd tot algemeen directeur van de Bossche Vakschool en Van Maerlant

20 april 2017 | Persberichten | 0 reactie(s) Vereniging | Scholen

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs heeft Fleur Cerini benoemd tot algemeen directeur van de Bossche Vakschool en Van Maerlant in ’s-Hertogenbosch. Op dit moment is zij conrector op het ds. Pierson College in Den Bosch. Fleur Cerini start haar nieuwe functie op 1 augustus 2017. Zij volgt Edward de Gier op die sinds januari 2017 rector is van Scholengemeenschap Were Di in Valkenswaard. 

Fleur Cerini (42) is sinds 2012 als conrector verantwoordelijk voor de gehele onderbouw en het totale vmbo van het ds. Pierson College, een scholengemeenschap voor vwo, havo en vmbo. Daarvoor was zij plaatsvervangend directeur/afdelingsleider op de Waldheim-mavo in Baarn. In de periode 2000 tot 2004 werkte Fleur Cerini als trainer en adviseur bij training- en adviesbureau Odyssee in Amersfoort. Zij begon haar loopbaan in 1996 als docent Nederlands op het Meridiaan College, een brede scholengemeenschap in Amersfoort. Op dit moment volgt zij naast haar werk ook een studie aan Tias, School for Business en Society, het Senior Executive Program. 

Fleur Cerini vertelt dat het vmbo-onderwijs haar altijd zeer na aan het hart heeft gelegen. “Ik zie deze functie dan ook als een kans mijn bijdrage te leveren aan het vmbo-onderwijs in ’s-Hertogenbosch.”

Zij ziet de ver- en nieuwbouw plannen die er voor de Bossche Vakschool en Van Maerlant zijn als een unieke gelegenheid om die ruimte te creëren die het mogelijk maakt om toekomstbestendig vmbo-onderwijs te verwezenlijken en leerlingen daardoor nog beter te bieden wat zij nodig hebben om te leren en te ontwikkelen. 

Haar levensovertuiging: ‘Ik leef en werk vanuit de overtuiging dat ieder mens telt en kansen moet krijgen. Dat men, vanuit respect voor elkaar, verdraagzaam is en verantwoordelijkheid neemt voor de wereld om ons heen’. 

Fleur Cerini woont met haar man en twee kinderen in Rosmalen. 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.