Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Monique van Roosmalen benoemd tot rector van het Sondervick College in Veldhoven

20 april 2017 | Persberichten | 0 reactie(s) Vereniging | Scholen

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs heeft Monique van Roosmalen benoemd tot rector van het Sondervick College in Veldhoven. Op dit moment is zij rector van Instelling Voortgezet Onderwijs Deurne (IVO-Deurne). Monique start haar nieuwe functie op 1 augustus 2017. Zij volgt Nol van Beurden op die sinds maart 2017 directeur-bestuurder is van de Stichting CVO ’t Gooi. 

De benoeming van Monique van Roosmalen is tot stand gekomen in overleg met de gehele schoolleiding van het Sondervick College, de medezeggenschapsraad en de raad van advies van de school. 

Monique van Roosmalen (56) is sinds 1 mei 2011 rector van IVO-Deurne, met de deelscholen het Alfrinkcollege, het Hub van Doornecollege, het Peellandcollege en de Sprong. 

Monique van Roosmalen heeft diverse studies gevolgd; na haar tweede graad natuurkunde – scheikunde heeft zij haar eerste graad scheikunde als Master of Education in Chemistry afgerond. Tevens heeft zij haar Master of Management in Education behaald aan de TIAS Universiteit te Tilburg. 

Vanaf 1993 tot 2008 is Monique van Roosmalen werkzaam geweest op diverse onderwijsinstellingen waaronder het Bisschop Bekkerscollege in Eindhoven en Scholengemeenschap Were Di in Valkenswaard. Eerst als docent en later als (adjunct-)sectordirecteur van vmbo-afdelingen en havo-vwo-gymnasium-afdelingen. Aan het Bouwens van der Boijecollege in Panningen was zij directeur van het studiehuis in de bovenbouw van het havo/vwo. Van 2008 tot 2011 werkte zij voor BMC als senior adviseur onderwijs met onder andere interim opdrachten in verschillende onderwijsorganisaties en als projectleider Passend onderwijs. 

Monique van Roosmalen is 56 jaar, geboren in Eindhoven, gehuwd en heeft drie kinderen.

Het gezin woont in Leende.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.