Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Rijk Vlaanderen benoemd tot rector Mill-Hillcollege

21 april 2017 | Persberichten | 0 reactie(s) Vereniging | Scholen

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs heeft Rijk Vlaanderen benoemd tot rector van het Mill-Hillcollege in Goirle. Op dit moment is hij rector van UniC, eigentijds havo – vwo in Utrecht. Rijk Vlaanderen start na de zomervakantie in zijn nieuwe functie. Hij volgt Carin Zandbergen op die sinds maart 2017 bestuurder is van Xpect Primair in Tilburg. 

Rijk Vlaanderen (60) is sinds augustus 2015 rector van UniC in Utrecht. UniC biedt vernieuwd havo en vwo onderwijs. Daarvoor was hij vanaf 2010 directeur van Pouwer, school voor praktijkonderwijs in Utrecht. 

Hij begon zijn carrière in 1983 bij het CPS als medewerker Onderwijsontwikkeling voortgezet onderwijs. Heeft als docent gewerkt in het onderwijs en in de zorgsector. En hij heeft meerdere project-, advies- en managementfuncties bekleed bij diverse onderwijsinstellingen, onder meer bij Amarantis Onderwijs Groep in Amsterdam.

Rijk Vlaanderen heeft diverse studies gevolgd, waaronder de eerste graads Universitaire Lerarenopleiding Godgeleerdheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam, de Leergang Excellente Directeuren van de CBE group en de Leergang Onderwijsmanagement aan de NSO in Amsterdam. Ook is hij is Certified Holocaust Educator, behaald aan Yad Vashem’s International School for Holocaust Studies. 

Daarbij heeft hij diverse trainingen en cursussen gevolgd, onder meer op het gebied van bedrijfsvoering en financiën, coaching en begeleiding en communicatieve- en managementvaardigheden. 

Rijk Vlaanderen is 60 jaar, gehuwd en heeft vier kinderen. Hij woont in Tilburg.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.