Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Interview ED met Eugène Bernard: 'Diplomaat in het onderwijs'

16 mei 2017 | Uit de media | 0 reactie(s) Vereniging | Onderwijs

OnderwijsMensen is een serie van het Eindhovens Dagblad over kleurrijke personen in het onderwijs in Zuidoost-Brabant. Op 15 mei 2017 werd het interview met Eugène Bernard gepubliceerd, bestuursvoorzitter van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO), met als titel: Eugène Bernard - diplomaat in het onderwijs.

"Onderwijs draagt veel bij aan het geluk van mensen. Het is een universele wens van de mens om gelukkig te zijn, om voldoening te voelen. Ik wil daar graag aan bijdragen. Volgens mij is het onderwijs een belangrijke factor om vooruit te komen en zo dat geluk te bereiken." Lees het gehele interview met Eugène Bernard op de website van het Eindhovens Dagblad.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.