Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Met je klas naar ’s werelds grootste escaperoom

22 mei 2017 | Overige berichten | 0 reactie(s) Onderwijs | Leerlingen

Met je klas naar de grootste escaperoom van de wereld? Dat kan. Van 12-23 juni kun je met je leerlingen gratis met de bus een bezoek brengen aan Scapetown in Eindhoven. Scapetown is een stad als een doolhof, gebouwd door leerlingen en alleen te bereiken via speciale codes. Leuk en leerzaam, gericht op leerjaar 1, 2 en 3 van het voortgezet onderwijs. Scapetown is een project van Bouwmensen Nederland, bedoeld om leerlingen in het voortgezet onderwijs kennis te laten maken met de fascinerende wereld van de bouw, maar ook interessant in het kader van onderzoekend & ontwerpend leren, techniek, CKV en loopbaanoriëntatie. Naast het evenement is er volgend schooljaar de mogelijkheid om deel te nemen aan een gratis nationaal programma, met bijbehorende lesbrieven. Met aan het einde van het schooljaar ook weer een gratis evenement.   

Meer weten? Bekijk het introductiefilmpje op de website www.scapetown.nl. Om aan te melden klik hier. Voor meer informatie over Scapetown kun je ook bellen naar (06) 81 11 54 77.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.