Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Uitreiking profielwerkstukprijs 2017 vmbo g/t - mavo

9 juni 2017 | Persberichten | 0 reactie(s) Vereniging | Scholen | Leerlingen

 

En de winnaar is

De OMO-profielwerkstukprijs vmbo g/t - mavo 2017 is gewonnen door Merel van der Heijdt, Fleur Watzeels en Ronald Gijsen, leerlingen van Munnikenheide College uit Etten Leur. Zij mochten de prijs van €1200 in ontvangst nemen voor hun werkstuk “Cyberpesten”. De jury complimenteert de leerlingen met de actualiteit van het onderwerp en de weldoordachte oplossingen. 

Tweede prijs voor Fioretti College en Varendonk College

De tweede plaatsen (van €600) waren dit jaar voor leerlingen van het Fioretti College in Veghel en het Varendonck College in Asten. Wouter van Empel (Fioretti College) schreef over de geschiedenis van de grafische vormgeving. Veerle Rutten van het Varendonck College nam vrijheid van meningsuiting in de journalistiek onder de loep.

 

Feestelijke uitreiking

De prijzen zijn tijdens een feestelijke bijeenkomst uitgereikt door Eugène Bernard, voorzitter van vereniging OMO en van de jury. De uitreiking vond plaats in aanwezigheid van familie, vrienden, docenten en schoolleiders van de genomineerden.

Passie en creativiteit

De profielwerkstukprijs vmbo g/t - mavo wordt jaarlijks uitgereikt aan mavo- en vmbo-leerlingen die de gemengde of theoretische leerweg volgen. Het is een vakoverstijgend werkstuk waarin de leerlingen laten zien dat ze vaardigheden kunnen toepassen, kunnen plannen en informatie verwerven en verwerken. Hierin komt hun passie en creativiteit over zelf gekozen onderwerpen tot uiting. De jury beoordeelt de kwaliteit, originaliteit en vormgeving van de werkstukken.

Download hier het persbericht

 

 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.