Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Dr. Mollercollege sluit jubileumjaar af met boekpresentatie

11 september 2017 | Monique Nieuwkoop | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

Op 6 september 2017 heeft het Dr. Mollercollege haar jubileumjaar officieel afgesloten. Die middag vond de feestelijke uitreiking van het eerste exemplaar van het boek met de titel “De mooiste tijd van je leven?” plaats.

Het boek bevat vijfentwintig portretten van oud-leerlingen van de school. Trefwoorden van deze bundel zijn diversiteit (in leeftijd en carrières) waarvoor beroemde en niet-beroemde mensen gevraagd zijn.

Oud-docent, tevens oud-leerling Jack Didden en oud-leerling Romy Dingemans hebben alle interviews afgenomen en het boek samengesteld. Met dit boek willen zij een beeld schetsen van de veranderingen op het Dr. Mollercollege van de jaren veertig van de vorige tot het begin van deze eeuw. Daarnaast hopen zij door het brede scala aan beroepen en personen te laten zien wat er mogelijk is na het doorlopen van het Dr. Mollercollege.

Zijn interviewden o.a. een theoretisch fysicus die Nobelprijswinnaar is, een wereldvermaarde bioloog en toponderzoeker, een oud-staatssecretaris, een burgemeester en een beroemd ondernemer.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.