Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Loopbaan4daagse 2017; doe je mee?

9 oktober 2017 | Overige berichten | 0 reactie(s) Vereniging | Onderwijs | Medewerkers

Vanaf nu kun je je inschrijven! Je bent van harte welkom.

De Loopbaan4daagse is er voor álle medewerkers van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs. Jong en oud, net begonnen of al met jarenlange ervaring, OP, OOP en leidinggevenden. De vierdaagse staat in het teken van ontmoeting, professionalisering, inspiratie en kennisdeling.

Workshops

Het programma start iedere dag met een informeel loopbaancafé. Vervolgens kun je deelnemen aan workshops op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook kun je een Talentenscan doen. Naast het programma in Tilburg zijn er coachwandelingen en workshops paardencoaching op diverse locaties mogelijk. De workshops worden verzorgd door OMO-collega’s, externe trainers, coaches en de loopbaanadviseurs van ProMotion. 

November: de maand van het meelopen

Wil je meer weten over de werkzaamheden van een vakgenoot binnen of buiten OMO? Lijkt het je leuk om zelf een collega uit te nodigen om mee te lopen en zo bij te dragen aan zijn/haar professionele ontwikkeling? Ook dat is mogelijk tijdens de Loopbaan4daagse en zelfs gedurende de hele maand november: de maand van het meelopen.

Kijk op www.promotion-loopbaan4daagse voor het aanbod of om zelf een meeloopactiviteit in te dienen.

Vier dagen, één locatie

Dit jaar organiseren we op één centrale locatie het grootste deel van het programma van de Loopbaan4daagse en wel op het Bureau OMO, Spoorlaan 171 in Tilburg.

Datum en tijd

Maandag 27 t/m donderdag 30 november 2017. Het programma start om 15.30u en eindigt rond 20.00u.

Meld je aan

We zien je graag! Meer weten? Het gehele aanbod van workshops en meeloopactiviteiten vind je op www.promotion-loopbaan4daagse.nl. De inschrijving is gestart. Wacht niet te lang, de ervaring leert dat sommige workshops snel vol zitten.

 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.