Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Régie Driessen benoemd tot programmadirecteur AOS-Midden-Brabant

9 november 2017 | Overige berichten | 0 reactie(s) Vereniging | Koers 2023

Mevrouw Régie Driessen is benoemd tot programmadirecteur van de Academische Opleidingsschool Midden-Brabant. Zij zal deze functie vanaf 1 februari 2018 op zich nemen.

Momenteel is zij Programmamanager Samenwerkingsverbanden bij de lerarenopleiding van het Instituut voor Leraar en School van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In deze rol is zij betrokken bij de ontwikkeling van zes academische opleidingsscholen en vier aspirant-opleidingsscholen in de regio Nijmegen. Zij neemt deel aan diverse landelijke denktanks die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het leraarschap (VELON en ADEF). “Ik zie uit naar inspirerende ontmoetingen om het samen-leren verder vorm te geven in de AOS Midden Brabant”.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.