Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Nieuwjaarsconcert Theresialyceum

10 januari 2018 | Saskia Boertien-Raterink | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

Ook dit jaar tonen leerlingen van de school hun muzikale talenten in een gevarieerd programma. Ze worden daarbij begeleid door het Filharmonisch Orkest ’s-Hertogenbosch, onder leiding van Lex Bergink. Alle geïnteresseerden zijn welkom, er wordt op koffie maar vooral op muziek getrakteerd.

Het belooft weer een afwisselende én muzikaal hoogstaande ochtend te worden met voor ieder wat wils. Op het programma staan onder meer het eerste deel van het vioolconcert van Max Bruch, met als soliste Dieuwke de Vries (vwo 6), de Libertango van Astor Piazzolla, een deel van de 9e symfonie van Antonin Dvořák, maar ook muziek uit de Lion King.

Om het nieuwe jaar harmonisch te beginnen biedt de cultuurprofielschool tijdens het nieuwjaarsconcert aan jonge getalenteerde leerlingen de mogelijkheid om zich te presenteren aan een groot publiek. Het nieuwjaarsconcert is al jaren een vaste traditie op het Theresialyceum en het evenement wordt ieder jaar vanwege de geweldige sfeer, de brede programmering en de hoge kwaliteit beter bezocht.

Dit jaar wordt de gasten daarnaast een cultureel extraatje geboden in de vorm van een kunstexpositie. Werken van leerlingen uit alle jaarlagen worden tentoongesteld in de wintertuin van de school en kunnen tijdens de pauze en na afloop van het concert bewonderd worden.

Het concert vindt plaats op zondag 22 januari 2017 van 11.00 tot 12.30 uur in de hal van het Theresialcyeum. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

 

  

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.