Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

OMO-prijzen, doe je mee?

14 maart 2019 | OMO nieuwsbrief | 0 reactie(s) Overige berichten | Vereniging | Onderwijs | Scholen | Medewerkers | Leerlingen

De OMO-prijzen worden ook dit jaar weer uitgereikt. Docenten die ooit met leerlingen hebben deelgenomen weten wat voor bijzonder moment zo’n uitreiking is. De waardering voor leerlingen en begeleidend docenten is enorm! Veel enthousiaste rectoren en collega’s, ouders en familieleden zijn aanwezig bij de uitreiking van deze stimuleringsprijzen aan onze talentvolle leerlingen. Naast dat er voor de winnaars een noemenswaardig geldbedrag op het spel staat ontvangen álle deelnemende leerlingen een aardigheidje. Dus ook wanneer ze niet worden genomineerd. 

Wat is er nieuw?

Vanaf dit jaar bepaalt de begeleidend docent welke stukken er worden ingestuurd.

Motiveer je leerlingen om deel te nemen

In deze animatie worden de leerlingen uitgenodigd om deel te nemen aan de OMO-prijzen. Leuk om te delen of te laten zien in de les.

 

Inschrijven voor schooljaar 2018-2019

Praktijkwerkstukprijzen (pro en vmbo bk)
Deadline inleveren     : dinsdag 12 maart 2019
Juryavond                 : donderdag 14 maart 2019
Prijsuitreiking            : donderdag 4 april 2019

Reglement OMO praktijkwerkstukprijs 2018-2019.pdf

Profielwerkstukprijzen vmbo gt en mavo
Deadline inleveren     : vrijdag 5 april 2019
Juryavond                 : dinsdag 21 mei 2019
Prijsuitreiking            : donderdag 20 juni 2019

Reglement OMO profielwerkstukprijs vmbo mavo 2018-2019.pdf

Profielwerkstukprijzen havo vwo
Deadline inleveren     : vrijdag 05 april 2019
Preselectie juryavond : donderdag 16 mei 2019
Juryavond                 : donderdag 23 mei 2019
Prijsuitreiking            : vrijdag 21 juni 2019

Reglement OMO profielwerkstukprijs havo vwo 2018-2019.pdf

De begeleidend docent beslist uiteindelijk welke werkstukken worden opgestuurd naar de jury. Informatie voor de scholen over het inzenden van de werkstukken is ook te vinden op het intranet (na inlog).

Heb je vragen? Stel ze via prijzen@omo.nl.

Zitting nemen in de preselectiejury havo/vwo?

We zijn nog op zoek naar een aantal enthousiaste preselectie juryleden. Ben je docent op een van onze scholen, dan doen we graag een beroep op jouw kennis en kunde bij de beoordeling van de inzendingen voor de afdelingen havo en vwo. Op 16 mei kies je dan met alle preselectie juryleden de tien beste werkstukken die doorgaan naar de eindjury. Je ontvangt hiervoor vooraf digitaal een aantal werkstukken ter beoordeling. Als we je hiervoor mogen benaderen kun je je opgeven met dit aanmeldformulier.

Script!

En dat is nog niet alles. De leerlingen die in de prijzen vallen worden van harte uitgenodigd hun bijzondere werkstuk of onderzoek te presenteren via een Script! Student Talk. Wil je hier aan deelnemen dan kan je dit aangeven op het inschrijfformulier. Script! is een online platform voor het delen van onderzoeksresultaten. Het is een uniek initiatief van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs in samenwerking met diverse lerarenopleidingen. Een leuke en leerzame ervaring waar leerlingen de kans krijgen zich te presenteren voor camera. Deze Script! Student Talk is uiteraard geheel vrijblijvend. 

Lees hier wie er in 2018 in de prijzen vielen

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 243 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.