Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Zwijsenleerlingen winnen Chairman’s Award

6 maart 2018 | Joris de Graaf | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

Tijdens de Palmetto Regional is het team Rembrandts, met daarin 11 leerlingen van het Zwijsen College in Veghel, gelukt de prestigieuze Chairman’s Award in de wacht te slepen. Met deze unieke prestatie heeft het team zich gekwalificeerd voor de FIRST Championship in Detroit.

Het team had haar zinnen gezet op deze Award omdat dit één van het hoogst haalbare is. Met name Teun Dobbelsteen, Tamara Hanegraaf en Jeroen Dortmans hadden samen met een mentor van Team Rembrandts veel tijd en energie in een mooie presentatie gestoken. De jury van deze Chairman’s Award kijkt hierbij niet alleen naar de prestatie van één bouwseizoen of de klassering in het 2018 (Power Up) event. Er wordt beoordeeld op meerdere seizoenen en er wordt gekeken naar onderlinge samenwerking (ook met andere teams)en het uitdragen van techniek. Maar vooral geeft het aan dat de doelen van FIRST, jeugd inspireren voor technologie, worden nagestreefd.

 

Zie ook Leerlingen Zwijsen College winnen met Team Rembrandts en plaatsen zich voor WK

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.