Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

2e prijs Van Melsen Profielwerkstukwedstrijd

30 maart 2018 | Monique Emmen | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

 

Van Maerlantlyceum, Eindhoven 

Gisteren, 29 maart, hebben onze vwo-6-leerlingen Stijn Nowee en Wouter Witteman in Nijmegen uit 10 genomineerde profielwerkstukken de 2e prijs van de Van Melsen profielwerkstukwedstrijd gewonnen!

De Van Melsen Profielwerkstukwedstrijd is een wedstrijd uitgeschreven door de Radboud Universiteit Nijmegen. 

Naast nu al onmetelijke roem en een geldbedrag mogen (en willen) zij ook deelnemen aan de International Conference for Young Scientists die dit jaar wordt gehouden in Belgrado, Servië van 19 t/m 25 april. Het programma bestaat uit de internationale wedstrijd, maar ook uit culturele en andere leuke uitstapjes. Er komen in totaal zo'n 225 scholieren uit 29 verschillende landen. 

Een hele mooie prestatie in een groot en kwalitatief hoog deelnemersveld. Wij zijn daar als school, en natuurlijk hun begeleider Joris van Heugten in het bijzonder, heel erg trots op.

 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.